sunnuntai 31. elokuuta 2014

pakkopostaus

Elokuu läheni loppuaan, ja ajattelin että ookoo - elokuu jääköön ilman merkintöjä blogiini. Vaan ei, tänään alkoi vahvasti tuntua että ei niin voi tehdä - se olisi peruuttamatonta, elokuu 2014 ilman postauksen postausta! :-) Tämä on siis se pakkopostaus, kun ei ole  mitään asiaa eikä kerrottavaa.

Raksablogini pitäisi tietenkin pursuta ideoita ja toteutuksia pihamaallemme, kun kesä on juuri päättymässä. Meidän pihalla ei kuitenkaan ole tapahtunut paljoakaan kesän aikana. Kuten jo aiemmin olen todennut, meillä lainannosto loppuu suunnilleen taloon muuton aikoihin. Loppu tehdään valmiiksi palkansyrjästä, pikku hiljaa. Niinpä pihallamme EI ole vilistänyt ammattipuutarhuria tai -maarakentajaa, kaivuri- ja bobkättiarmeijasta puhumattakaan. Itse olemme kyllä vilistäneet sekä pihalla että uimarannoilla ja leikkipuistoissa pitkin helteistä kesää! Helteiden helpotettua myös talon ulkomaalaus on edennyt, ja nyt syksy onkin varmasti ahkerampaa ulkotöiden aikaa (ja sen myötä ehkä myös ahkerampaa bloggausaikaa?).

kiinanmuurini
Erityisesti talon 25 m pitkä takajulkisivu koettelee kärsivällisyyttäni - melkoinen kiinanmuuri, kun parin tunnin maalausurakalla en saa vielä näkyvää aikaiseksi ollenkaan. Muutenkin ulkoverhouksemme rimalomalaudoituksen maalaus on erittäin hidasta puuhaa, verrattuna vaikkapa leveään vaakalaudoitukseen. Viiden metrin korkeudella keikkuminen tikkailla antaa myös melkoiset adrenaliinisykäykset... (tämä uhkarohkea maalaustyyli ei kuulu sarjaan "tee se näin"!)

Ihanaa alkavaa syksyä lukijani!