keskiviikko 14. tammikuuta 2015

vauvanaskel

Eli baby step. Kun jokin urakka tuntuu liian suurelta, pilkotaan se pienempiin osiin.Meidän kodinhoitohuone / neljän naisen kylpyhuone on ollut sellainen urakka. Kodari jäi kesken, kun muutettiin. Sen piti valmistua "heti pian", mutta vuoteen (vuoteen!) ei tapahtunut yhtään mitään. Pyykkejä kuivattiin sellaisilla räppänöillä, kuten väliaikaiskodissakin ja viikattiin makkarin sängyn päällä selkä kyyryssä. Ei ei ei... Uudessa kodissa pyykin käsittelyn piti olla mukavaa, kauniissa tilassa!

Sitten pilkoimme urakan palasiin:
1) roinan siivous pois edestä
2) katon, ikkunan ja rasioiden teippaukset
3) osta Tikkurilan tunto hienoa, sävy pimpsten eli hohkakivi (2 x 3 litraa)
4) siivoa varastot, jotta löydät sopivat välineet, tai osta uudet rautakaupasta
5) aloita JOSTAIN. Kunhan aloitat.

Vielä ei olla aivan finaalissa, mutta tästä päästään jo eteenpäin. Nyt pöytiä ja kuivaustelineitä seinään, valaisimet ja ja ja... Pienissä paloissa, mutta step by step kohti valmista.


2 kommenttia:

 1. Hei Mrs Oja,
  Keräilen linkkikokoelmaa raksablogeista
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html sivulle. Ajatuksena olisi että sieltä löytyisivät vaikka kaikki raksablogit, uudet ja vanhat. Kiva jos ehdit käydä linkittämässä oman blogisi listaan ja saa myös tuota sivua mainostaa että saadaan siitää mahdollisen "kattava".

  Mukava alkavaa vuotta,
  Karolina

  VastaaPoista
 2. Nuo tuntomaalit on kyllä tosi kivan näköisiä, voisin itsekkin käyttää meillä sellaisia tulevassa talossa :) Älä stressaa, päätä päivät jolloin edistätte tekemättömiä töitä, ja muutoin otat lunkisti -> toimii paremmin :))

  meidän vasta aloitettua blogia ja rakennussuunnitelma urakkaa voi käydä kurkkimassa http://unelmakotitalo.blogspot.fi/ osoitteessa

  VastaaPoista