sunnuntai 15. helmikuuta 2015

ruined for life

Muistan selvästi, miten sain varhaisteini-ikäisenä valita omaan huoneeseeni seinän värin ja tekstiilit ensimmäistä kertaa. Seinistä tuli neutraalit vaaleat, mutta päiväpeitto ja verhot - myrkynvihreät! Ehkä silloin 80-90 -lukujen taitteessa ei ollut sen kivempia vihreän värejä?? Luultavasti teini-ikä tunnemyrskyineen ja noiden vihreiden verhojen tuijottelemisineen pilasi vihreän värin minulta for life. Tai niin luulin, kunnes nyt uudessa kodissa vihreä on alkanut hiippailla nurkkiin... Ensin yhdessä Ikean muovijakkarassa, sitten tyynynpäällisessä, pian lapsen paidassa. Eikä missään nimessä mikään myrkynvihreä vaan ihana, keväinen omenanvihreä.

Tällä viikolla vihertää paitsi naamani sairastamisen vuoksi, myös uusi lattiatyynyn päällinen, jonka kudoin pehmeääkin pehmeämmästä myboshi-langasta. Lattiatyynyt ovat vanhasta sohvasta pelastetut istuin- ja selkätyynyt. Myös ystävänpäiväkukka purkkeineen tuo vihreää sisustukseen. Tämä on ensimmäinen tähän kotiin ostamani kasvi, vähän on jännitystä ilmassa kuinka kauan se kestää hoitoani ennen kuin luovuttaa :-P

Kevättä kohti mennään näillä eri vihreän sävyillä! (Tämä on värihaasteen osa 4/5.)


1 kommentti:

  1. Ihana löytää Oululainen raksablogi, jään seuraamaan :) Pitää kahlata läpi tekstisi, sieltä varmasti löytyy hyviä vinkkejä Ouluun rakentamisurakkaa aloittavalle :)

    Tervetuloa myös tutustumaan raksablogiini, joka on tosin vielä alkutekijöissään. Hiljaa hyvä tulee... :)

    VastaaPoista