sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

miesjuttuja: pihagrilli / grillikota

Onko se vain tuo minun parempi puoliskoni, vai kaikki miehet kun tykkää pihasaunoista, pihagrilleistä ja niistä mutterinmuotoisista grillikodista? (Jotensakin tällaiseen moderniin taloon ei istu se grillikota pihaan sitten millään, nipottaa esteetikko minussa.) Miehenihän näppärästi väisti mutterimuodon ja rakennusprojektin ensimmäinen hankintamme oli pihasauna, jossa on reilun kokoinen saunatupa - tai grillitupa, kuten mieheni on tykännyt ajatella. Luxus-kotagrillimme BBQ on odotellut pihamaalla lopullista sijoituspaikkaansa. Vielä se ei tietään pihasaunan vilvoitteluhuoneeseen löytänyt (läpivientikappaleen ongelmien takia), mutta jo askeleen lähemmäs. Nyt grilli nököttää terassilla pihasaunan ja talon välissä, jossa pergola on tilapäisesti katettu pressuilla.

Ilmoista viis, kun viikonloppuna päätimme avata grillauskauden! Vesi- ja räntäsateelta suojassa grillailimme herkkujamme. Elävä tuli on niin maaginen katseenvangitsija ja tunnelmanluoja, että aloin jo miettiä josko grilli olisi vihdoinkin löytänyt oman paikkansa... Terassille kun mahtuu hyvin suurikin istuskeluryhmä, jonka uumenista voisi elävää tulta ihastella ulkosallakin. Mietiskellään, ja lämmitetään samalla sauna :-)

Vasemmalla grilli pihasaunan tuvalta talolle päin, oikealla päin vastoin. Saunatupa on saanut seiniinsä samaa sävyä kuin pergola. 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti