perjantai 15. toukokuuta 2015

viherseinä sisälleNyt on rouva Ojalle tapahtunut kyllä jotain kummallista. Ikääntyminen? Jokin muu höpsähtäminen? Viherkasvit eivät ole koskaan kuuluneet sisustusmakuni ytimeen, enkä ole niitä oikein jaksanut (lue: osannut) hoitaakaan, joten ketäpä nyt kuolleet viherkasvit viehättäisivätkään. Kuluneen talven ja kevään aikana olen kuitenkin paitsi hankkinut kotiini viherkasveja, myös haaveillut omasta viherseinästä. Eivätkö ne vain olekin upeita!

viherseinä, ideakuva löytyi googlaamalla täältä
Asuntomessut Tampereella 2012, viherseinä, kuva täältä
Jotain pientä viherrystä piti seinälle saada, jos ei vielä ihan täysimittaista viherseinää. Ikean reissulta mukaan tarttuivat edulliset Bygel -tangot ja -purkit. Eilen sain vihdoin ne paikalleen olohuoneeseen, television taustaseinälle. Mielikuvissani kasvit kasvavat runsaina ja alaspäin valuvina tangolla roikkuvista purkeista. Ystävältäni saamamme akvaario saa myös pian sisuksiinsa sekä vettä, kasveja että kaloja. Näin tämä seinä vihertää pian enemmänkin! (Elleivät kasvit kuole käsittelyssäni shokkiin alta aikayksikön...)


Runsaiden vesisateiden myötä vihertää ulkonakin päivä päivältä enemmän. Raikasta ja hapekasta toukokuuta!2 kommenttia:

  1. Moi Lisäsin sinut omalle raksablogilistalleni. Aloittelemme rakentamista kohtapuoliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Terhi! Kiitos vinkistä, seuraan oikein mielelläni projektianne - talomallinne on yksi ikisuosikeistani! Upea talo teille tulossa :-) Lisäsin myös blogisi tuonne oikean palkin blogilistaukseeni. Tsemppiä projektiin ja ihanaa kesää!

      Poista