torstai 10. syyskuuta 2015

ei taulu, ei matto - mutta toimii

Hallituksen takoman säästölistan murehtimisen vastapainoksi tarvitsen nyt annoksen jotain eskapismia. Ja mikäs muu niin toimivaa, kuin oma pieni rakas blogini, riittävän kevyttä ja hömppää <3Syksyn tulon kunniaksi (vaikka mittari nousee näinä kauniina syyskuun päivinä korkeammalle kuin monenakaan kesälomapäivänä!) sai olkkari päivitystä. Keväällä haaveilin mattoa seinälle. Siitä huolimatta annoin kuin annoinkin Eurokankaalle mahdollisuuden: jos jokin kangas puhuttelee, harkitsen sitä.

Valintani on varmaankin jotain maton ja kankaan välimaastosta, paksua samettia. Tykkään tällaisena, kakspuoliteipillä seinään heitettynä, rennosti roikkuvana. Tykkäätkö sinä?Muoks vielä: katso olkkarin ennen-jälkeen -muutos täältä :-)

3 kommenttia:

  1. Tykkään! :) Joku samankaltainen ratkaisu pitäisi kehittää makuuhuoneen tuuletusikkunan pimentämiseksi. Se on niin onnettoman pieni palomääräysten vuoksi ettei siihen mitään verhoja kannata virittää, joten jokin tuollainen systeemi on pyörinyt mielessä!

    VastaaPoista
  2. Kivannäköinen! Siinä on jotain itämäishenkistä.

    VastaaPoista
  3. Kivalta näyttää. Mutta pingottaisin kuitenkin kiilakehyksiin, särmä tyyppi kun olen. Jos haluat aaltoilevan pinnan, kävisikö joku aaltoilevan verhotanko sekä ylös että alas tai ainakin ylös ja alas sitten painonauha pitämään ryhdikkäänä.

    VastaaPoista