torstai 22. lokakuuta 2015

hemma hos Oja! Blogin päätös - kiitos lukijoille

Noin kolme vuotta sitten, marraskuussa 2012 kirjoitin ensimmäisen postaukseni tänne hemma hos Oja -blogiin. Olimme saaneet tontin kaupungin arvonnassa ja aloitimme kiihkeän uuden kodin suunnittelun. Draaman kaari on valmis, kun talossamme juhlittiin tupareita viime kuussa! Rakennusblogina aloitettu blogini ei ole koskaan halunnutkaan olla mitään muuta kuin rakennusblogi. Tuparit on sopiva kohta päättää rakentamisvaihe, vaikka tekemistä on vielä siellä ja täällä (kuten omakotitaloissa ikuisesti).

Ohjausalan ammattilaisena koen, että asioiden puhuminen ääneen jäsentää, selkeyttää ja kirkastaa ajatuksia kertojan omassa mielessä. Tämä blogi on toiminut ennen kaikkea minun paikkanani "puhua ääneen" itseäni kiinnostavia asioita, rakentamisen karikkoja ja vaikeita paikkoja, onnistumisia, harmistuksia ja päätöksenteon vaikeuksia. Tuhannet kiitokset sinulle, joka olet ollut kuulolla! Saamani palautteen perusteella kokemuksemme jakaminen on myös auttanut muita rakentajia tekijöiden, materiaalien tai vaikkapa tekniikoiden äärelle.  

Elämä jatkuu kotona Ojan perheen luona, hemma hos Oja. Jatkossa voit seurata talon valmistumista, sisustuksen muotoutumista, pihatöitä ja elämäämme Instassa: Insta / hemmahosoja.

Tunnelmallista syksyä ja ihanaa, raikasta talvea! 

Toivottelee Teea ja perhe
 


 
10 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta ja inspiraatioista! :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis! Aivan ihanaa syksyn jatkoa ihanaan kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta blogista ja hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos blogistasi se jää tänne inspiraatiota antamaan. Hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
 5. Haikein mielin sanon hei hei, on ollut ilo seurata teidän kodin valmistumista! Seuraan teidän eloa ilman muuta instassa :)

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Kiitos kivasta blogista, luin sen läpi melkein yhdeltä istumalta :) Ja hyvää jatkoa, teillä on upea koti!

  VastaaPoista
 7. KIITOS! Hyvää jatkoa koko perheelle,
  Elina

  VastaaPoista
 8. Kiitos tuhannesti näistä vuosista. Sinun blogisi on ollut ehdottomasti se informatiivisin ja inspiroivin josta meidän rakennusprojekti on saanut voimaa. Lukuisia linkkejä ja vinkkejä olen täältä ylös kirjannut. Löytyypä jopa budjetissamme viittaus tänne kun en keksinyt mitä yhteen kohtaan kirjaisin. Mahtava tapa kirjoittaa, mahtava tapa rakentaa ja mahtava lopputulos. Hyvää jatkoa :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä, samaa mieltä muiden kanssa. Kiitos ja kumarrus <3

  VastaaPoista