lauantai 7. tammikuuta 2017

PS. eli jälkikirjoitus - Mitä kuuluu, miten menee?

Hei vain kaikille sadoille ja tuhansille lukijoilleni! Voi teitä ihania, pari päivää sitten ylittyi puolen miljoonan blogissani vierailun raja ❤ Vaikka tätä blogia en enää päivitä (tätä YHTÄ kirjoitusta lukuunottamatta!), käyntejä kertyy 200-400 kpl päivässä, tällä viikolla yhtenä superpäivänä jopa 900 käyntiä. Ja tästä olen iloinen - who knows, ehkäpä olen kirjoittanut asioista, joista edelleen rakentajat, remontoijat ja sisustajat saavat vinkkiä? Kiitos teille! (Päätin siis tämän blogin päivittämisen jo reilusti yli vuosi sitten, kun raksaprojekti oli muuttunut tupareiden myötä tukevasti asumiseksi.)

Väliseinien yläosan lasitus uppoaa kauniisti uraan katossa. 
Nyt siis vain nopea jälkikirjoitus kuulumisista, miten täällä voidaan, "hemma hos Oja". Tätä ihanaa (todellakin täydellistä!) taloa on asuttu reilu 3 vuotta. Kivikkokangas kasvaa ympärillä ja palvelut parenevat pikku hiljaa. Yhteisöllistä kylähenkeä on herätelty mm. siivouspäivän yhteiskirpputorilla tienpenkalla, joka uudenvuodenaattona järjestettävällä rakettien yhteisampumisella ja -ihastelulla glögeineen ja pipareineen sekä muulla aktiivisella viestinnällä ajankohtaisista asioista Facebook-ryhmässämme.

Joulutunnelmaa, 3-metrisen kuusen taustalla tyttären huone ja seinän yläosassa lasit paikallaan. 

Kotimme ei edelleenkään ole valmis, joten raksaprojekti jatkuu ja jatkuu ja jaaat-kuuuuu.... :-)

Monta pientä edistysaskelta on saatu tehtyä, vaikka viime kesänä vaihdettiinkin pihanlaitto osittain kunnon lomamatkaan. Ihminen kun ei elä pelkästä leivästä, välillä täytyy hemmotella itseä ja relata kunnolla. Kaikki rakenteet ovat nyt kuitenkin kohdillaan, kun ihan viimeisenä saatiin kaksostyttärien huoneiden seinät valmiiksi lasitusten myötä. Ja onhan ne arkkitehtonisesti komeat, ihan kuten suunnittelinkin! Kesään mennessä tulee pohtia verhoratkaisut valmiiksi, jotta tyttäret saavat maittavat unet pimeässä. Lasit tilattiin Lasi Väisäseltä, josta saimme ehdottomasti parhaan kokonaispaketin (mittaus + lasit asennuksineen) selkeästi edullisimpaan hintaan. Taisin lähettää tarjouspyynnön 5-6 toimittajalle alueellamme, tarjouksen sain 4 tarjoajalta. Tämän kokoiset, äänieristetyt lasitukset kustantavat 1000-2000 euroa tarjouksesta riippuen + asennus. (On muuten ihan uskomatonta, että toiset tarjoajat tarjosivat lasit "vapaasti varastossamme, paikan päältä noudettuna". Miten minä olisin 1,5 m x 1,8 m kokoisia lasielementtejä kuljettanut??)

Askartelu / läksyjenteko / mediatilamme eli "allrum" ja tyttären huone. 

Mutta sellaista täällä, hengissä ollaan ja hyvin voidaan, elämä rullaa eteenpäin. Jatkakaa te lueskelemista, blogissani on 280 kirjoitusta täynnä hyviä vinkkejä :-D

Ihanaa vuotta 2017 kaikille rakentamisen ja 
arkkitehtuurin ystäville! 


2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kuulumisianne! :-)

    VastaaPoista
  2. Onneksi tekstit säilyy, niistä hyötyvät monet rakentajat. Meidän blogissa on vielä pitkä matka tuommoiseen lukumääriin :) tosin vasta puolivuotta aktiivisesti kirjoitettu. :)

    VastaaPoista